Nesin valikoimista löydät monia erilaisia valmiita paketteja pukinkonttiin. 

Tutustu valmiiden pakettien valikoimaan tai kokoa Nesin tuotteista omat suosikkisi.

Eucerin Hyaluron-Filler Lahjapakkaus Päivä- ja Yövoide 50ml, 55 €

Lahjapakkauksen arvo 79,80€.

Eucerin Hyaluron-Filler Lahjapakkaus Päivävoide 50ml + Yövoide 50ml

Kuivalle iholle sopiva päivävoide

Kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja vähentää hienoja juonteita. SPF15+ UVA-/UVB- suoja, antioksidantti saponiini aktivoi ihon omaa hyaluronihappo tuotantoa, auttaa tehokkaasti torjumaan ihon ennenaikaista ikääntymistä, syvien ryppyjen ilmaantumista. Miellyttävä täyteläinen koostumus, levittyy ja sulautuu ihoon nopeasti. Ei tuki ihohuokosia, sopii herkälle iholle.

Anna ihosi uudistua öisin - hemmottele sitä Hyaluron-Filler Night yövoiteella.

Ylellinen ikääntymisen merkkejä ehkäisevä yövoide kaikille ihotyypeille. Näkyvästi sileämpi ja hehkuvampi iho. Konsertoitu Dekspantenoli tukee ihon uusiutuisprosessia yön aikana, hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Kliinisesti ja dermatologisesti tutkittu, erittäin hyvä ihoystävällisyys ja teho, sopii herkälle iholle.

Tästä ostoksille

LAHJAPAKKAUS Avène Hydrance 25 €

Thermal Spring Water 50ml kaupan päälle, arvo n. 7€

Hoitava kosteusvoide kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Sopii hyvin myös miesten iholle.Voiteessa on Pierre Fabren lääketehtaan patentoima kosteutusmekanismi, joka ehkäisee ihon kuivumista sekä ihon oman kosteuden liiallista haihtumista. Iho säilyy kosteutettuna 24 tunnin ajan. Korjaa ihon rakennetta palauttaen sen luonnollisen kosteustasapainon.

Tästä tilaamaan

LAHJAPAKKAUS Avène Cold Cream Käsivoide 11,90 €

Avene huulivoide kaupanpäälle, arvo noin 7€

 

Käsivoide kosteuttaa tehokkaasti kuivia, halkeilevia sekä ihoärsytyksistä kärsiviä käsiä samalla raviten, korjaten ja rauhoittaen ihoa. Imeytyy nopeasti, ei tahraa eikä tunnu rasvaiselta. Tiivistemäinen, riittoisa koostumus, jota ei tarvitse käyttää kerralla paljoa.

Tästä tilaamaan

LAHJAPAKKAUS A-Derma käsivoide 9,10 €

A-Derma huulivoide kaupanpäälle, arvo n. 5,50 €

Kevyt, hyvin imeytyvä käsivoide päivittäiseen käyttöön. Sisältää A-Derman ihoa rauhoittavaa Rhealba kaurauutetta, runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä E-vitamiinia. Sopii eritysesti kuiville ja ärtyneille käsille.

Tästä tilaamaan