NESI - ihonhoidon kauppa suomalaiselle iholle

NESI ammentaa juurensa 1500-luvulle. Sana NESI on ollut Suomessa käytössä 500 vuotta sitten tarkoittaen elinvoimaa ja nestettä. Halusimme kunnioittaa tätä muinaista sanaa luodessamme palvelun, jonka visio on olla paras apu suomalaisille ihon kotihoidossa.

NESI syntyi tarpeesta luoda paikka, joka edustaa todellista ihonhoidon osaamista. Tarjoamme sekä yksilöllistä palvelua, ohjausta ja neuvontaa että tutkittuja, laadukkaita tuotteita, jotka ovat valittu suomalaista ihoa ja hiuksia ajatellen.

NESI on perustettu Suomen suurimman ihonhoidon osaamiskeskuksen, Ihosairaalan yhteyteen. NESI on ainoa dermokosmetiikkaa myyvä liike Suomessa, joka keskittyy vain ihon- ja hiustenhoitoon. NESIn ainutlaatuiseen konseptiin kuuluu, että tuotteet on käyty läpi  farmaseutin ja ihotautilääkärin yhteistyönä. NESI:ssä kelpuutamme myyntiin vain laadukkaita tuotteita, joihin uskomme. 

NESI:ssä otamme ihonhoidon vakavasti. Tiedämme, että oikean ihonhoitotuotteen löytäminen on haastavaa. Palvelemme myös kaikkia, joilla on ihonhoidon erityistarpeita: herkkä iho, rasvoittuva iho, herkästi palava iho, kuivuuteen tai epäpuhtauksiin taipuvainen iho, auringon vaurioittama tai ikääntynyt iho tai hiuspohjan ongelmia. Koska keskitymme vain ihonhoitoon, olemme siinä erityisen hyviä. 

Olemme kotimainen ja turvallinen online-kauppa, jolla on myös kivijalkakauppa Helsingin keskustassa. Meillä on tukenamme ylivertainen ihonhoidon osaaminen Suomessa. Olemme ainoa ihotautilääkäri-vetoinen dermokosmetiikan jälleenmyyjä ja toimintaamme ohjaavat laatu, palvelu ja osaaminen. 

 

Ostoksille