Miten sinä huolehdit ihosi hyvinvoinnista?

Emme ehkä aina tule ajatelleeksi, että iho on ihmiskehon suurin elin, jolla on monia tärkeitä tehtäviä. Se peittää kehoamme ja suojelee elimistöämme. Ihon tuntoaistin avulla tunnemme ja koemme elämää. On siis selvää, että ihon hyvinvoinnilla on suuri merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Ja toisaalta kehomme ja mielemme hyvinvointi heijastuu ihoomme.

Toimiva terve iho on meille tärkeä. Haluamme viihtyä ihossamme, tuntea ihomme vahvaksi ja elinvoimaiseksi. Ihon hyvinvointiin satsaaminen siis kannattaa. Miksemme huolehtisi ihostamme samoin kuin muustakin terveydestä?

Terveellinen monipuolinen ravinto, lepo ja liikunta ovat hyväksi kehollemme, mielellemme, myös ihollemme. Paitsi kiinnittämällä huomiota elintapoihimme, voimme vaikuttaa ihomme hyvinvointiin valitsemalla laadukkaita, juuri omalle ihollemme soveltuvia ja oman ihomme tarpeita vastaavia ihonhoitotuotteita.

Ihonhoito ja oikeiden ihonhoitotuotteiden sekä omalle iholle sopivien ihonhoitorutiinien löytäminen on usein haastavaa. Lisäksi ihomme ominaisuudet saattavat muuttua, samoin ihomme tarpeet. Siispä myös ihonhoitorutiinien päivittäminen on aika ajoin paikallaan. Esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelu ja elämäntilanteissamme tapahtuvat muutokset helposti muuttavat ihoamme ja sen tarpeita. Välillä on siis hyvä pysähtyä pohtimaan:

Miltä ihosi tänään tuntuu? Ja miltä ihosi tänään näyttää? Voisiko jokin muutos olla paikallaan?

Nesi on uusi dermokosmetiikkaa myyvä ihonhoidon kauppa, joka avaa nyt myös blogin. Kun kaipaat apua ihosi hoitoon liittyen, kysy rohkeasti! 

Nesin Instagram: nesi_ihonhoito

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti