Testissä Dermablend Fluid Corrective Foundation – nestemäinen meikkivoide

Korkeaa peittävyyttä ja luonnollisen kaunis iho! Minulle itselleni luonnollinen ja kevyeltä tuntuva lopputulos on hyvin tärkeä kriteeri meikkivoidetta valittaessa. Tämä kriteeri täyttyi erinomaisesti ja mielestäni tuote lunastaa lupauksensa. Riittävästi peittävyyttä luonnollisuudesta tinkimättä ja ilman maskimaista tunnetta. Lisäksi meikkivoide antaa kasvoille myös aurinkosuojan SPF35 eikä se tuki ihohuokosia.

Dermablend sävytetty meikkivoide

Meikkivoide löytyy neljässä sävyssä 05 Porcelain, 15 Opal, 25 Nude ja 35 Sand. Plussaa vaaleimmasta sävystä, joka sopii hyvin näinkin vaalealle iholle kuin omani. Levittäminen onnistuu hyvin sekä siveltimellä että meikkiblenderillä. Itse olen kokenut toimivaksi levittää meikkivoiteen siveltimellä, jonka jälkeen taputtelen meikkipohjan vielä Vichyn lähdevedellä kostutetulla sienellä läpi, tasaisen lopputuloksen varmistamiseksi. Sieni toimii kivasti myös rajojen häivyttämisessä.

Dermablend Fluid Corrective Foundation meikkivoidetta voin suositella vähäisten ja keskivaikeiden ihovirheiden peittämiseen. Minun erittäin vaalealla ja läpikuultavalla ihollani suurin ongelma on ehdottomasti näkyvät verisuonet etenkin silmien ympärillä. Ohuellakin meikkivoidekerroksella verisuonet sekä myös hennot pisamat ja punaisuus peittyivät. Ihon sävystä tuli tasainen ja luonnollinen. Kerrostamalla saa vielä peittävämmän lopputuloksen, mutta kuulaus miellyttää omaa silmääni.

Lopuksi lisäsin Dermablend peiteväriä kevyesti nenänpieleen ja silmien ympärille sekä kiinnitin meikin värittömällä Dermablendin irtopuuterilla. Erittäin pigmenttipitoinen peiteväri löytyy kolmessa sävyssä 15 Opal, 25 Nude ja 35 Sand. Peitepuikkoa ei ole saatavilla vaaleimmassa sävyssä, mutta sävy Opal toimi simänympärysalueelleni hyvin. Tarvittaessa sitä voi häivyttää yhdessä pienen meikkivoide määrän kanssa. Peiteväriä voi käyttää yksin tai yhdessä meikkivoiteen kanssa.

Väritön irtopuuteri sopii kaikille sävyille, jättää mattapinnan sekä lisää meikin kestoa. Viimeistelyä ei siis skannata skipata! Puuterin kanssa meikkivoide toimi erinomaisesti. Mielestäni ne ovat yhdessä loistava kombo. Oma ihoni kiiltelee päivän mittaan helposti, joten puuteri meikkivoiteen lisäyksen jälkeen on ehdoton. Mielestäni kuivaihoinen voi halutessaan jättää puuterin ihan hyvin väliin.

 

 

 

 


Vinkit meikkipohjan tekemiseen

Kiinnitä meikki irtopuuterilla
  1. Pyyhi kasvot Micellar puhdistusvedellä (Vichy Purete Thermale 3in1 Micellarvesi) ja levitä kasvoille kosteutta iholle tuova kosteusvoide. Anna voiteen imeytyä kunnolla ennen meikkivoiteen levittämistä. Meikki levittyy kauniisti hyvin kosteutetulle iholle!
  2. Ota meikkivoidetta kämmenselälle pienissä erissä ja levitä kasvoille edeten kasvojen keskiosasta reunoihin.
  3. Kerrosta enemmän peittävyyttä kaipaavia alueita tarvittaessa ja lisää tarvittaessa peiteväriä.
  4. Muista lopuksi häivyttää meikkivoiteen reunat huolella ja kiinnitä meikki irtopuuterilla.

 


 

Erityisesti rasvoittuvalle akneiholle kehitetty uutuus Dermablend 3D Fluid CorrectiveVINKKI! Enemmän peittävyyttä kaipaavalle, keskivaikeisiin ja vaikeisiin ihovirheisiin, löytyy Dermablend Compact meikkivoide ja erityisesti rasvoittuvalle akneiholle kehitetty uutuus Dermablend 3D Fluid Corrective.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti