Toisinaan on hyvä valita öljytön silmänympärysvoide - milloin ja miksi?

Öljyjä käytetään kosmetiikassa antamaan tuotteelle tehoa. Öljyjen sisältämät rasvahapot rauhoittavat punoitus, ärsytystä ja tulehdusta, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa sekä suojaavat ihoa kosteuden haihtumiselta.

Toisinaan suositellaan kuitenkin käyttämään silmänympärysiholla tuotetta, joka ei sisällä öljyä. 

PIILOLINSSIEN KÄYTTÄJÄT. Silmänympärystuotteissa olevat öljyt voivat kulkeutua silmiin ja saattavat samentaa linssejä ja tehdä näkemisen vaikeaksi. 

RIPSENPIDENNYKSET. Ripsien pidennyksien kanssa suositellaan öljyttömiä silmänympärystuotteita. Öljy saattaa liuottaa ripsiliimaa ja heikentää ripsien kiinnitystä.

NESIn valikoimista löydät myös öljyttömät silmänympärysvoiteet. 

ACO Face Calmin Eye Gel on kosteuttava silmänympärysgeeli kuivalle silmänympärysiholle. Hajusteeton tuote viilentää ja rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa.  Tutustu tuotteeseen tästä.
Tästä ja kaikista muista ACO-sarjan tuotteista saat nyt -20% alennuksen. Alennus tulee suoraan, kun lisäät tuotteen ostos koriin.

Avène Physiolift Eyes silmänympärysvoide lisää ihon täyteläisyyttä sekä silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Tuote myös vähentää turvotusta ja hälventää tummia silmänalusia. Tuote sisältää hyaluronihappoa, jonka mono-oligomeerit silottavat juonteita ja lisäävät ihon täyteläisyyttä. Retinaldehydi siloittaa ryppyjä ja uudistaa ihoa. Dextraanisulfaatti vähentää näkyvästi turvotusta ja hälventää tummia silmänalusia. Tutustu tuotteeseen tästä.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti