BIOEFFECT - puhdasta tiedettä ja puhdasta kauneutta iholle

Islantilainen Bioeffect ihonhoitosarja on tämän vuosikymmenen uutuus ihonhoidon saralla. Kulttimaineeseen on noussut paljon puhuttu Bioeffect EGF seerumi, jonka nimeen 25 % islantilaisista naisista jo vannoo. Bioeffectissä kiehtoo sen uudenlainen ihoa uudistava bioteknologiaan perustava vaikutus ja luonnollinen puhtaus. Tämän on vain pakko olla hyvä juttu. Otetaanpa selvää onko se.

Mikä on Bioeffect?

Bioeffectistä puhuttaessa tulisi tietää kaksi asiaa. Se tosiaan pohjautuu tieteelliseen tutkimustaustaan ja luonnolliseen puhtauteen, nimittäin ohran siemenissä kasvatettuun EGF solukasvutekijään. Tätä solukasvutekijää on luonnostaan nuoressa ihossa runsaasti. Se vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista ja kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Ilman kollageenia iho alkaa veltostua ja rypistyä, sekä muuttuu elottomaksi.

Bioeffect on ainoa ihonhoitosarja, jonka EGF kasvutekijät tuotetaan puhtaasti kasviperäisesti. Sitä tuotetaan luonnollisin menetelmin ohran siemenissä islantilaisilla kasvihuoneissa. VIljelmät kastellaan puhtaalla islantilaisella mineraalipitoisella vedellä ja kasvihuoneiden lämmittäminen tapahtuu geotermisellä lämmöllä - juuri tämän paremmaksi ja puhtaammaksi ei kovin helposti voi enää mennä


Kenelle Bioeffect sopii?

Bioeffectin tuotteet sopivat hyvin herkälle iholle, niissä on käytetty mahdollisimman vähän raaka-aineita. Ne ovat suunniteltu ihoa ärsyttämättömiksi ilman tarpeettomia kemikaaleja.  Mielenkiintoinen ja erilainen, tieteeseen perustuva vaikutustapa ja ympäristöystävällisyys kiehtovat kokeilemaan. Tehokas vaikutus kiinnostaa, tuotteiden luvataan tuovan heleyttä ja nuorekkuutta jopa erittäin rasittuneelle ja herkälle iholle - kyllähän tätä on pakko kokeilla itsekin. Bioeffect pääsikin testikäyttöön vaativalle sekaiholle, lue NESI:n testitulokset kuukauden käytön jälkeen täältä.


 Bioeffectiä harkitsevalle ensimmäiseksi tuotteeksi sopii parhaiten iltaisin käytettävä Bioeffect EGF seerumi. Seerumin tulee antaa imeytyä iholle ainakin noin 5-10 minuutin ajan, jotta kasvutekijät toimivat kunnolla ja seerumi pääsee hoitamaan ihoa kunnolla, Parhaan tehon saavuttamiseksi sitä kannattaakin käyttää yksinään. Seerumia täydentämään sopivat hyvin Bioeffect EGF Eye silmänympärysseerumi (aamuin tai illoin)  ja päiväkäyttöön meikin alle Bioeffect EGF Day Serum. Jos kasvutekijät ja ihon uudistuminen kiehtovat, mutta omat luottotuotteet jo löytyvät, testiin voi napata Bioeffect 30Day Treatment nuorentavan ja uudistavan tehohoitokuurin.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti