Testissä BIOEFFECT

Bioeffect EGF Serum, tuo monien lupausten islantilainen ihoa uudistava ja nuorentava ihmeaine, saapui NESI:n testiin. Lue Bioeffectistä ja sen tieteellisestä taustasta lisää täältä.

Bioeffect pääsi testikäyttöön vaativalle sekaiholle, joka on herkkä ja paikoitellen pintakuiva. Lisäksi iholta löytyy aikuisen ihon epäpuhtauksia ja myönnettäköön, ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kuten ilmejuonteita ja väsymyksen merkkejä erityisesti silmänympärysalueella. Täydellisesti sopivia ihonhoitotuotteita ei tälle iholle ole löytynyt puhumattakaan siitä, että niitä ehtisi joskus käyttää. Hakusessa olisi siis herkälle iholle sopiva, kosteuttava ja tehokas tuote, joka samalla hoitaisi ja estäisi epäpuhtauksia, sekä suojaisi ikääntymiseltä. Lisäksi tuotetta pitäisi olla helppo ja nopea käyttää, koska ihonhoidon tai oma aika yleensäkin, on kovin rajallista. Melko vähän pyydetty, vai mitä?  

Testituotteiksi valikoituivat Bioeffect Micellar Cleansing Water puhdistusvesi, Bioeffect EGF uudistava seerumi (se kulttituote, jota vain on pakko kokeilla) ja Bioeffect EGF Eye Serum silmänympärysgeeli. Puhdistusvesi tuli käyttöön aamuisin ja iltaisin, seerumi iltaisin ja silmänympärysgeeli aamuisin väsyneitä silmiä virkistämään. Kasvutekijöitä sisältäviä tuotteita käytettäessä on hyvä muistaa, että niiden tulee antaa imeytyä iholle kunnolla ennen mahdollisten muiden tuotteiden levittämistä. Tämän vuoksi kaikki muut ihonhoitotuotteet jäivätkin hyllylle testin ajaksi.

 

Pientä epäileväisyyttä oli kieltämättä havaittavissa, ja täytyykin myöntää, että yllätys oli melkoinen ensimmäisen kokeilukerran jälkeen. Tuotteen koostumus on hyvin erilainen verrattuna tavallisiin ihonhoitotuotteisiin ja oikeastaan hyvin miellyttävä kunhan siihen tottuu. Tuotteen annostelussa on oltava tarkka, tuotetta tulee helposti liikaa ja iholle jää hieman tahmainen tunne. Muutaman käyttökerran jälkeen sopiva annostelu löytyi, ja seerumin välitön kosteuttava ja pehmentävä vaikutus tuli kunnolla esille.

Minkälainen tulos testillä sitten oli? Kuukauden testikäytön jälkeen havaittua:

  • Tuotteet ovat todella riittoisia, pieni tippa riittää
  • Nopea vaikutus, iho tuntuu heti pehmeämmältä ja sileämmältä heti levityksen jälkeen
  • Iho tuntuu puhtaammalta ja kosteutetummalta
  • Iho todella uusiutuu, kasvutekijän ihoa uusivan vaikutuksen huomaa, kun iho lähtee uusiutumaan ja vanha pintakerros irtoilee hienojakoisena mikrohilseilynä
  • Misellivesi puhdistaa hyvin ja jättää ihanan raikkaan ja puhtaan tunteen iholle. Päivittäiseen arkimeikin puhdistukseen loistotuote, voimakkaan silmämeikin poistaisin kuitenkin jatkossakin herkkien silmien silmämeikinpoistoaineella.
  • Juonteisiin en huomannut vielä vaikutusta, mutta kasvutekijän ryppyjä madaltavan vaikutuksen pitäisikin alkaa näkyä vasta noin 3 kuukauden käytön jälkeen (Ei niitä kyllä varmasti ole tullut lisääkään!)
  • Herkkä iho nauttii näistä tuotteista, ei pienintäkään ihoärsytystä tai punoitusta
  • Suurin muutos on selkeästi havaittavissa ihon sävyssä. Iho tuntuu paljon vahvemmalta ja näyttää kauniimman ja tasaisemman väriseltä. Tummat pintaverisuonet eivät kuulla niin vahvasti läpi silmänympärysiholla
  • Myös epäpuhtaudet ovat vähentyneet jonkin verran ja niiden jättämät punaiset jäljet ovat tasoittuneet ja vaalentuneet näkyvästi

Testijakson jälkeen ihon kunto näyttää paremmalta ja terveemmältä, ja myönnettäköön, olen positiivisesti yllättynyt. Iho selvästi uudistuu ja vahvistuu. Vaatimukset olivat kovat, mutta aika hyvään alkuun näillä kyllä päästiin. Tuotteet jäävät käyttöön jatkossakin, ja tarkastellaan tilannetta uudestaan 3 kuukauden testijakson päätyttyä. Toki Bioeffectin pakkauksetkin ovat sen verran näyttäviä siellä kylpyhuoneessa, että eihän näistä ihan hevillä tee edes mieli luopua. Mikäli iholla on silminnähtäviä väsymyksen merkkejä tai ihon sävy on epätasainen, suosittelen kyllä kokeilemaan löytyisikö Bioeffectin tuotteista apua sinunkin ihollesi.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti