Kirkas ja kaunis iho kesän juhliin geelikuorinnalla!

Kesän lähestyessä mieleen hiipivät jo pikkuhiljaa loppukevään ja tulevan kesän juhlat. Koulujen päättäjäiset, lakkiaiset, kenties omat tai ystävän häät. Juhlissa sitä toivoisi voivansa nauttivansa kivasta päivänsä hehkeänä ja kauniina. Puhtaan ja hehkuvan ihon perässä hakeudutaankin usein kosmetologin pakeille ennen tärkeitä juhlia.

“Juhlia varten toiveena on usein hehkuva ja kaunis, puhdas iho”, kertoo Ihosairaalan kosmetologi Katja Khalifi. “Liikkeellä kannattaa kuitenkin olla hyvissä ajoin, sillä hoito kannattaa tehdä ainakin viikko-pari ennen juhlia. Näin iho on kauneimmillaan juuri juhlien aikana”, Katja muistuttaa.

Geelikuorinnalla kirkkaampi iho

Mitä pikakaunistavia taikatemppuja kosmetologin hellässä huomassa voidaan oikein iholle tehdä?

Katja kertoo, että ennen juhlia suosituimpia hoitoja ovat ihonpuhdistukset sekä erilaiset rentouttavat kasvohoidot hoitavalla kasvonaamiolla. Suosittu hoito on myös ihoa kirkastava, hellävarainen geelikuorinta. “Esimerkiksi kesän morsiamet toivovat tuhkimopaketteja: hellävarainen geelikuorinta, kasvohieronta ja kosteuttava kasvonaamio saavat väsyneen ihon säteilemään", suosittelee Katja.

Mikä on ihon geelikuorinta?

Geelikuorinnat ovat ihon pintaa uudistavia kirkastavia ja elvyttäviä hoitoja. “Ihoa hellästi kuorivilla hedelmähapoilla poistetaan ihon eloton pinta ja saadaan esille uusi, kirkkaampi ja virkeämpi iho”, Katja selittää. 

Geelikuorintojen etuihin kuuluu ehdottomasti näkyvät ja nopeat tulokset. “Iho on heti geelikuorinnan jälkeen kirkkaampi ja tulos paranee seuraavan viikon kuluessa vanhan ihosolukon poistuessa iholta”, iloitsee Katja.

Geelikuorinnoilla voidaan hoitaa myös iho-ongelmia. "Ihon ongelmien hoitaessa kuorinnat toteutetaan yleensä useamman kerran sarjahoitona. Sarjahoidot kannattaa ajoittaa kesän ulkopuolelle, koska iho vaatii hoidon aikana huolellisen aurinkosuojauksen," muistuttaa kosmetologi Katja.

Minkälainen geelikuorinta sopii ennen juhlia?

Katja käyttää hoidoissaan espanjalaisen ihotautilääkärin kehittämiä laadukkaita Mediderman geelikuorintoja. Pikakaunistaviin hoitoihin Katja valitsee Argipeel-geelikuorinnan. “Hellävarainen Argipeel on mainio ihon heleyttäjä ja kirkastaja. Kuorinnasta tykätään, koska siitä ei tule juurikaan näkyvää hilseilyä iholle kuorinnan jälkeen, ja kauniisiin tuloksiin päästään jo yhdellä hoitokerralla”, iloitsee Katja.

Hyödynnä tarjous geelikuorintaan!

Innostuitko kirkastavasta geelikuorinnasta? Toivoisitko heleyttä ja puhdistusta ihollesi ennen tärkeitä kesän juhlia? Hyödynnä pikakaunistavan geelikuorinnan tarjous ja varaa aikaa Ihosairaalan kosmetologille Katjalle hemmotteluhoitoon:

Argipeel-geelikuorinta ja kasvohoito 99 € (normaalisti 119,00 €)

Ajanvaraus https://vello.fi/ihosairaala tai puhelimitse 010 419 2020. Tutustu myös muihin kosmetologin palveluihin ja kuorintoihinTarjous voimassa toistaiseksi Ihosairaalassa (Salomonkatu 1, 2 krs, 00100 Helsinki) 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti