Mikä on paras aurinkorasva? Testaa suosituimmat aurinkorasvat ja löydä oma suosikkisi!

Aurinkorasvoja valittaessa rasvan käyttömukavuus on kaiken a ja o. Fakta kun on se, että vain sellaista aurinkorasvaa, jota on miellyttävä käyttää, tulee laitettua riittävästi. Älä siis osta purkkia, jonka koostumus on epämiellyttävä; rasva jää silloin vain lojumaan käyttämättömänä hyllylle. Aurinkorasvoissa valikoimaa riittää laidasta laitaan ja jokaiselle löytyy kyllä oma suosikkinsa. Valitsimme muutaman suosikkituotteen erilaisia käyttötarpeita silmällä pitäen.

Suosituimmat aurinkorasvat 

Aurinkoihottuman hoitoon

Eucerin Sun Sensitivity Cream SPF50+ aurinkorasva on aurinkoherkän ihon suosikki. Erittäin korkea suojakerroin ehkäisee kiusallisen aurinkoihottuman kehittymistä ja pelastaa aurinkoallergisen ihon kutinalta. 

“Hajusteeton, kivasti levittyvä koostumus sopii kasvoille ja vartalolle. Normaalisti kevään auringonsäteet saavat kutisevan aurinkoihottuman puhkeamaan, mutta tämän rasvan kanssa ihottuma on pysynyt lähes kokonaan poissa." 

 

 

 

Pienille lapsille

Louis Widmer Kids Skin Protection Cream SPF25. Vain fysikaalisia filttereitä sisältävä aurinkorasva sopii erityisesti alle 2-vuotiaden lasten ja vauvojen erittäin herkälle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton, vedenkestävä koostumus. Hyvä valinta niille pienen lapsen ihoalueille, joita ei vaatteilla pysty suojaamaan. 

“Fysikaaliseksi suojaksi imeytyy aika hyvin, jättää ihon hieman valkoiseksi, mutta toisaalta pienen lapsen ihosta näkee hyvin mikä kohta vielä vaatii rasvaa. Turvallinen valinta pienelle lapselle." 

Herkälle iholle

La Roche Posayn Anthelios Ultra SPF50+ aurinkorasva on nappivalinta erityisherkälle iholle. Ensimmäinen aurinkorasva, jonka voi huoletta ja kirvelemättä levittää myös silmänympärysiholle ja silmäluomelle. Tämä on myös ihotautilääkäreiden suosittelema tuote. 

“Kiva löytää aurinkorasva, joka käy myös silmänympärysiholle, koska sinnehän ne ikääntymisen merkit ensimmäisinä iskevät. Normaalisti rasvat kirveltävät ja vetistävät silmiä, tämä ei aiheuta mitään reaktioita! Ihan uskomatonta!” 

 

Merelle

Louis Widmerin All Day SPF 50+ aurinkorasva on näppärä jokapaikan voide päivittäiseen käyttöön. Voide imeytyy hyvin ihoon ja käy myös kasvoille. Rasvassa on erittäin korkea aurinkosuoja, joka suojaa meren heijastavilta auringonsäteiltä. Kätevä 100 ml pakkauskoko sopii aktiivisen reissaajan käsimatkatavaroihinkin mukaan.

"Testattu purjeduksilla ja surffatessa, iho ei palanut ollenkaan edes ulkomailla. Plussaa kätevästä koosta.”

 

 

Rusketusta janoavalle

Raikas Vichy Ideal Soleil Bronze Water SPF30 aurinkosuojavesi ihastuttaa erikoisella koostumuksellaan. Suihkutettava vesi imeytyy hujauksessa ihoon ja tuo samalla kaivattua kosteutta auringon kuivattamalle iholle. Aurinkosuojaveden sisältämä beetakaroteeni edistää ihon kevyttä päivettymistä. 

“Pieni epäilys oli suojaako ohut koostumus ihoa riittävästi, mutta suojatehosta ei ollut puutetta. kunhan muisti suihkutella ohjeen mukaiset kaksi kerrosta. Aurinkorasvan käyttö ei ole koskaan ollut näin helppoa, tästä löytyi uusi suosikki!"  

Himourheilijalle

Varma valinta urheilijalle on Avénen Sport Fluid SPF50+ aurinkorasva. Erittäin vedenkestävä ja hikoilunkestävä koostumus pysyy iholla urheilun aikana ja suojaa tehokkaasti. Lähes rasvaton koostumus on miellyttävä levittää. 

"Kivan ohut koostumus ei jättänyt ihoa tahmeaksi tai valkoiseksi. Rasva pysyi kasvoilla kuumallakin säällä koko juoksulenkin ajan, toisin kuin monet muut aurinkorasvat."

 

 

Vesipedolle

Vesileikkeihin ja hiekkarannalle kannattaa valita La Roche-Posayn Anthelios Wet Skin SPF50 + aurinkorasva. Erittäin vedenkestävä geelimäinen rasva kestää pidemmänkin polskuttelun. Lasten rasva passaa mainiosti myös aikuiselle iholle. Muista kuitenkin lisätä rasvaa aina ihoa hankaavan pyyhekuivauksen jälkeen. 

“Geelimäinen koostumus oli yllättävän kiva levittää; levitys meni näppärästi ja nopeasti ja vilkaskin lapsi malttoi odotella paikallaan. Kerrankin miellyttävä aurinkorasvan levitys sekä lapselle että levittäjälle. Tätä rasvaa on aikuisenkin kiva käyttää, joten pisteet monikäyttöisyydestä!” 

 

Epäpuhtaalle iholle

Tämän kevään uutuustuote La Roche-Posay Anti-Imperfections SPF50+ aurinkorasva löysi heti käyttäjänsä. Rasvoittuvalle iholle suunnattu voide suojaa auringolta ja hoitaa epäpuhdasta ihoa hilliten ihon rasvoittumista. 

“Voide hillitse selvästi ihon rasvoittumista ja jättää matan pinnan iholle. Kivan freesi tunne. Kerrankin voi olla varma, ettei aurinkorasvan käyttö tuki ihohuokosia ja pahenna ihon kuntoa.” 

Rasvakammoiselle

Avéne Sun Care Oil SPF30+ kuivaöljy levittyy läpikuultavaksi ja ohueksi kerrokseksi iholle ja antaa korkean suojan auringon säteiltä. Rasvaton öljy sopii erityisesti niille, joita perinteiset rasvat vieroksuttavat. 

“Toimii hyvin myös miesten iholla, nyt löytyi sellainen aurinkorasva joka ei tahmaa ihoa tai jää inhottavasti ihokarvoihin kiinni.” 

Huulille

Muistathan, että myös huulet täytyy suojata auringolta? La Roche-Posay Anthelios XL huulivoide hoitaa huulten herkkää ja ohutta ihoa ja suojelee niitä palamiselta. Näppärästi mukana kulkeva huulirasva on varustettu erittäin korkealla SPF50+ suojakertoimella. 

“Enpä ollut edes tullut ajatelleeksi, että huulten kuivuminen ja rohtuminen kesällä voisi johtua huulten palamisesta. Puikko suojaa ja hoitaa huulia samalla, eikä jätä kitkerää makua huulille”

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti