Meikkaa tummat silmänaluset piiloon näillä ohjeilla!

Unettomat yöt ja valvominen tekevät tunnetusti hallaa koko kropalle. Toisinaan elämäntilanne voi olla sellainen että unta ei vain saa tarpeeksi. Se kostautuu auttamatta tummina silmänalusina. Tummat silmänaluset saa kaikeksi onneksi naamioitua huomaamattomaksi melko pienellä ehostuksella. 

Ihosairaalan kosmetologi Katja Khalifi neuvoo, kuinka tummat silmänaluset peitetään huomaamattomiksi meikillä.

  • Aloita tummien silmänalusten peittäminen levittämällä silmänympärysalueelle  kosteuttava ja viilentävä silmänympärysvoide kevyesti taputtelemalla, ihoa venyttämättä. Meikki sulautuu paremmin kosteutettuun ihoon ja näyttää tasaisemmalta.

  • Hyödynnä vastavärejä. Tummat silmänaluset ja sinertävät pintaverisuonet taittuvat parhaiten piiloon kellertävällä sävyllä. “Kokeile Vichyn Dermablend keltaista peiteainetta tai Avénen Couvrancen keltaista väripuikkoa. Levitä silmänalusille ohuella siveltimellä alimmaiseksi kevyt kerros keltaista peiteväriä. Myös mustelmia ja tummia verisuonia voi häivyttää näillä keltaisilla peiteväreillä", neuvoo Katja. 
  • Lisää ohuelti runsaspigmenttistä peitepuikkoa alaluomille värivoiteen päälle. "Paksu meikkikerros alaluomella näkyy ja näyttää helposti rumalta. Vichyn Dermablend peitepuikko on niin pigmenttinen, että jo ohut kerros riittää peittämään tummat silmänaluset eikä meikistä tule pakkelimaista" Katja vinkkaa. 

  • Viimeistele kasvomeikki meikkivoiteella tai sävyttävällä päivävoiteella, hyvin kevyt kerros riittää alaluomelle. Näin koko kasvoille saadaan kaunis, yhtenäinen sävy.

LUE MYÖS: Näin taltutat tummat silmänaluset! Kosmetologin 4 vinkkiä!

Kaipaatko henkilökohtaista opastusta peittävän meikin tekoon? Varaa aika Ihosairaalan kosmetologeille henkilökohtaiseen peittävän meikin opastukseen. Ajanvaraus https://vello.fi/ihosairaala/ tai puhelimitse 010 419 2020

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti