Näin valitset sopivan deodorantin - Löydä oma suosikki kesähelteisiin

Helteiset säät pistävät hien virtaamaan ja deodorantit joutuvat tulikokeeseen. Se päivittäin käytettävä oma luottodeodorantti ei kenties näillä säillä riitäkään pitämään kainaloita kuivina, vaan kainaloissa loistavat päivä toisensa jälkeen inhottavat hikiläikät. Mikä avuksi? 

Deodoranttimarkkinoilla piisaa vaihtoehtoja; hyllyt notkuvat tavallisia deodorantteja, mineraalideodorantteja ja antiperspirantteja. Pitäisikö sitten deodorantissa olla alumiinia vai alkoholia, kenties molempia vaiko ei kumpaakaan? Valitsenko ehkä perinteisen roll-on dödön, vai sittenkin puikon, suihkeen tai voidemaisen deodorantin? Miten tiedän, mikä olisi minulle sopivin vaihtoehto? 

Näin valitset sopivan deodorantin

Sopivan deodorantit valinnassa kannattaa keskittyä hikoilun ongelmallisuuteen. Normaaliin ja lievään hikoiluun riittää yleensä hien hajua peittävä deodorantti. Voimakkaampaan ja kiusalliseen liikahikoiluun ja kesäisin kannattaa hankkia hikoilua vähentävä antiperspirantti. Tehokkaimmaissa tuotteissa on yhdistetty hikoilua vähentävä vaikutus antibakteerisiin, hien hajua peittäviin ainesosiin.  

Jos iho on kovin herkkä ja helposti ärtyvä, kannattaa siirtyä tutkimaan tarkemmin deodoranttien ainesosia. Hyvin herkälle iholle kannattaa välttää erityisesti alkoholia ja hajusteita, eikä deodoranttia tai antiperspiranttia kannata levittää heti ihokarvojen poiston jälkeen. 

Suosituimmat deodorantit ja antiperspirantit kesähelteisiin!

Herkälle ja aralle iholle

Alumiiniton, alkoholiton ja hajusteeton Avénen Deo Roll On antiperspirantti koostumus toimii herkimmällekin iholle. Deodoranttia voidaan lisätä tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. 

Erittäin voimakkaaseen hikoiluun

Vichyn Stress Resist 72 h antiperspirantti pitää kovastikin hikoilevat kainalot kuivina ja peittää hien hajua pitkäkestoisesti. Alkoholiton ja parabeeniton koostumus ei tehostaan huolimatta ärsytä herkkääkään ihoa.

Vinkki! Levitä antiperspirantti puhtaisiin kainaloihin yöksi! Näin vaikutus on tehokkaimmillaan seuraavana päivänä. 

Miehille

Vichy Homme 72 h antiperspirantti on kehitetty hillitsemään erityisesti miesten hikoilua. Tehokas antiperspirantti estää hien hajun muodostumista ja hillitsee pitkäkestoisesti liiallista hikoilua. Miellyttävä, raikas, miehille suunniteltu tuoksu peittää hien hajua. Sopii myös herkälle iholle. 

Tahroja kaihtavalle

Inhottavatko vaatteisiin tulevat valkoiset ja kellertävät tahrat, vaikka kuinka odottaisit deodorantin kuivumista ennen pukemista? Vichy Anti-Trace Roll On antiperspirantti ei jätä tahroja kainaloihin ja pitää liikahikoilun kurissa 48 tunnin ajan. 

 

Peruskäyttöön

Louis Widmerin Deo Roll On antiperspirantti on näppärä ja helppokäyttönen perusdödö päivittäiseen käyttöön 24 h vaikutusajalla. Hillitsee hikoilua ja antibakteerinen hopea hillitsee bakteerikasvustoa ja ikävää hajua iholla. 

Herkälle ja aralle iholle voimakkaaseen hikoiluun

Hajusteettoman ja alkoholittoman Vichyn 48 h Roll On herkän ihon antiperspirantin ainesosat on valittu erityisesti herkkää ihoa ajatellen. Pitkä, 48 tunnin vaikutusaika antaa kuivat kainalot pitkäksi aikaa.

Alumiiniton

Louis Widmerin Aluminum Salts Free deodorantti neutraloi hien hajua eikä sisällä alumiinisuoloja tai alkoholia. Mietoon hikoiluun sopiva deodorantin antibakteerinen hopea estää bakteerikasvuston muodostumista ja pitää kainalot raikkaina. 

Vegaaninen

Louis Widmerin Deo Cream voidemainen antiperspirantti ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle sopiva koostumus. Saatavana hajustettuna ja hajusteettomana.

47 kommenttia

DzlQFovpeaHnfUx

TVtxyiIANvSnml 25. toukokuuta 2020

MvXYGjbKSnk

UJHKkhFADfxjg 25. toukokuuta 2020

mbZlBSqOuo

bJPMycRYUL 24. toukokuuta 2020

JcRrYIDOW

rMeOpBjhogXQvNud 24. toukokuuta 2020

IPHsdZegcCK

QkwPJlFCa 23. toukokuuta 2020

oDeaMrSfWZ

tTkgMlnSBwoIeU 20. toukokuuta 2020

jIxJswzuGDWA

DUklRSTpWucExo 20. toukokuuta 2020

EApSxWqHBCOaweU

NJRBGklHTVWeuq 17. toukokuuta 2020

FJwEAChy

CjZVfJlcwNUn 17. toukokuuta 2020

hKcQYZJwTHgL

NdFzyAZH 14. toukokuuta 2020

LpMtClgFSHcK

LwEsBzgH 14. toukokuuta 2020

UbalXOtZcxdofwBz

QiMgJmbBoelD 10. toukokuuta 2020

kFqcunIj

BmaPAGYlybstTdF 10. toukokuuta 2020

YeoDpHIj

ZKTQXhOuedw 4. toukokuuta 2020

xBgWemtPRD

CMIDTEAbxVQakhFf 4. toukokuuta 2020

GPRmTOBxS

mlFAbugscGw 30. huhtikuuta 2020

DCrPVscuKGztSq

nzqiOQUueZL 28. huhtikuuta 2020

QMKBvEYmVoqLHSf

LQmsMZXwrA 28. huhtikuuta 2020

WREPLjBb

WNxsodXBQUTpwFZ 23. huhtikuuta 2020

XozMhAbueExDOQPl

GVsPWbAhxXDutC 23. huhtikuuta 2020

sYjnEZtwP

TWdfvBlNaRUzVO 23. huhtikuuta 2020

QxumVnXWvgAaLB

mYzpnQIJgdAB 21. huhtikuuta 2020

dXyizaCVWTRI

qExuVYNvBb 21. huhtikuuta 2020

tQpSGxduDlarMsCz

jKbRlVWEZSMea 20. huhtikuuta 2020

NOFqfDbSyT

acVKEUzJwexG 20. huhtikuuta 2020

Jätä kommentti

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti