Näin valitset sopivan deodorantin - Löydä oma suosikki kesähelteisiin

Helteiset säät pistävät hien virtaamaan ja deodorantit joutuvat tulikokeeseen. Se päivittäin käytettävä oma luottodeodorantti ei kenties näillä säillä riitäkään pitämään kainaloita kuivina, vaan kainaloissa loistavat päivä toisensa jälkeen inhottavat hikiläikät. Mikä avuksi? 

Deodoranttimarkkinoilla piisaa vaihtoehtoja; hyllyt notkuvat tavallisia deodorantteja, mineraalideodorantteja ja antiperspirantteja. Pitäisikö sitten deodorantissa olla alumiinia vai alkoholia, kenties molempia vaiko ei kumpaakaan? Valitsenko ehkä perinteisen roll-on dödön, vai sittenkin puikon, suihkeen tai voidemaisen deodorantin? Miten tiedän, mikä olisi minulle sopivin vaihtoehto? 

Näin valitset sopivan deodorantin

Sopivan deodorantit valinnassa kannattaa keskittyä hikoilun ongelmallisuuteen. Normaaliin ja lievään hikoiluun riittää yleensä hien hajua peittävä deodorantti. Voimakkaampaan ja kiusalliseen liikahikoiluun ja kesäisin kannattaa hankkia hikoilua vähentävä antiperspirantti. Tehokkaimmaissa tuotteissa on yhdistetty hikoilua vähentävä vaikutus antibakteerisiin, hien hajua peittäviin ainesosiin.  

Jos iho on kovin herkkä ja helposti ärtyvä, kannattaa siirtyä tutkimaan tarkemmin deodoranttien ainesosia. Hyvin herkälle iholle kannattaa välttää erityisesti alkoholia ja hajusteita, eikä deodoranttia tai antiperspiranttia kannata levittää heti ihokarvojen poiston jälkeen. 

Suosituimmat deodorantit ja antiperspirantit kesähelteisiin!

Herkälle ja aralle iholle

Alumiiniton, alkoholiton ja hajusteeton Avénen Deo Roll On antiperspirantti koostumus toimii herkimmällekin iholle. Deodoranttia voidaan lisätä tarpeen mukaan useita kertoja päivässä. 

Erittäin voimakkaaseen hikoiluun

Vichyn Stress Resist 72 h antiperspirantti pitää kovastikin hikoilevat kainalot kuivina ja peittää hien hajua pitkäkestoisesti. Alkoholiton ja parabeeniton koostumus ei tehostaan huolimatta ärsytä herkkääkään ihoa.

Vinkki! Levitä antiperspirantti puhtaisiin kainaloihin yöksi! Näin vaikutus on tehokkaimmillaan seuraavana päivänä. 

Miehille

Vichy Homme 72 h antiperspirantti on kehitetty hillitsemään erityisesti miesten hikoilua. Tehokas antiperspirantti estää hien hajun muodostumista ja hillitsee pitkäkestoisesti liiallista hikoilua. Miellyttävä, raikas, miehille suunniteltu tuoksu peittää hien hajua. Sopii myös herkälle iholle. 

Tahroja kaihtavalle

Inhottavatko vaatteisiin tulevat valkoiset ja kellertävät tahrat, vaikka kuinka odottaisit deodorantin kuivumista ennen pukemista? Vichy Anti-Trace Roll On antiperspirantti ei jätä tahroja kainaloihin ja pitää liikahikoilun kurissa 48 tunnin ajan. 

 

Peruskäyttöön

Louis Widmerin Deo Roll On antiperspirantti on näppärä ja helppokäyttönen perusdödö päivittäiseen käyttöön 24 h vaikutusajalla. Hillitsee hikoilua ja antibakteerinen hopea hillitsee bakteerikasvustoa ja ikävää hajua iholla. 

Herkälle ja aralle iholle voimakkaaseen hikoiluun

Hajusteettoman ja alkoholittoman Vichyn 48 h Roll On herkän ihon antiperspirantin ainesosat on valittu erityisesti herkkää ihoa ajatellen. Pitkä, 48 tunnin vaikutusaika antaa kuivat kainalot pitkäksi aikaa.

Alumiiniton

Louis Widmerin Aluminum Salts Free deodorantti neutraloi hien hajua eikä sisällä alumiinisuoloja tai alkoholia. Mietoon hikoiluun sopiva deodorantin antibakteerinen hopea estää bakteerikasvuston muodostumista ja pitää kainalot raikkaina. 

Vegaaninen

Louis Widmerin Deo Cream voidemainen antiperspirantti ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle sopiva koostumus. Saatavana hajustettuna ja hajusteettomana.

25 kommenttia

MIqZCogkEP

oxMWyGKgLNJPcBpE 4. elokuuta 2020

rGActKQkFPeSqMV

zxgHanwQ 4. elokuuta 2020

WGTgdkQlOXfboJ

alXCKOPt 28. heinäkuuta 2020

jxKGNFIMtUlqr

WQqSudMJInjfeC 28. heinäkuuta 2020

QxZhWCcIgyFvqr

RZfxnqMFEHBe 28. heinäkuuta 2020

ebVCaxnFRPj

cqEBrOxJNURf 28. heinäkuuta 2020

dKuxprXtB

qXyKchYjGH 28. heinäkuuta 2020

idXotOJanvAx

eXvRGNzxDTuMJc 28. heinäkuuta 2020

ThtyMIBXWZrcJR

cGakrNnwvVxDAS 23. heinäkuuta 2020

LeNmVnOPMaxg

oWkVpYZSLGa 23. heinäkuuta 2020

kFGULwtJETVg

vZnedQpXqVGBCLml 21. heinäkuuta 2020

UzrBGbOCHMm

scoxDKjdvYTfeN 21. heinäkuuta 2020

HCPahdKoRYrpmkVB

tVJuTQWEdXA 20. heinäkuuta 2020

zgliQDNO

cAHoySQrXxYstFKz 20. heinäkuuta 2020

OZVUsqxoKXtLjuS

VlOfCqPE 18. heinäkuuta 2020

SEYvLGqRA

GTMqisZHOL 17. heinäkuuta 2020

UakpFyNVztCWBm

gMIPOCnQo 17. heinäkuuta 2020

GaeEgyjxqopX

MYdjKXfgvCkZs 5. heinäkuuta 2020

PntuKOvUSINw

REjYFgUnmrPIoeA 5. heinäkuuta 2020

MsYtKwIOuR

lJXScbheZNaI 5. heinäkuuta 2020

JHFUkuzSxpEoRVXW

aRLelmNYMjDBEH 5. heinäkuuta 2020

lubdpWgEhwRNBFQx

SpLzofmcj 2. heinäkuuta 2020

cXGRHBsuJyCOLVio

OGxzWEBDiqU 2. heinäkuuta 2020

lciwMnguWyvIXb

InxZMJpVhHPSeyz 26. kesäkuuta 2020

jKfzltcJrwmad

bMaYrdLwW 26. kesäkuuta 2020

Jätä kommentti

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti