Sesderma Reti Age - Ihoa ärsyttämätön retinolituotesarja

Ihonhoidon ihmeaine retinoli silottaa ryppyjä ja palauttaa ihon kauan sitten kadonneen nuorekkuuden. Nuorennusvoiteella on kuitenkin kääntöpuolensa, sen aiheuttama ihoärsytys saattaa estää tuotteen käytön joissakin tapauksissa kokonaan.

Retinoli uusii ihoa tehokkaasti. Retinolituotteiden aloitus tuleekin tehdä vähitellen ihoa hellävaraisesti totuttamalla. Lue retinolista ja sen käytöstä enemmän täältä.

Nyt seuraakin loistavia uutisia kaikille niille herkkäihoisille, joilla retinolituotteet ovat jääneet ihoärsytyksen pelossa sinne hyllyille. Espanjalaisen ihotautilääkärin Gabriel Serranon kehittämä Sesderma ihonhoitosarja tarjoaa tehokkaita ratkaisuja erilaisiin iho-ongelmiin. Nanoteknologia ja genokosmetiikka apuna käyttäen ollaan saatu aikaan ihoa ärsyttämättömät, tehokkaat retinolivalmisteet.

Melkoisia sanahirviöitähän nämä ovat, mutta käytännössä tällä tarkoitetaan tekniikkaa, jolla aktiiviaineet saadaan kuljetettua ihon kerrosten läpi sinne kaikista syvimpiin kerroksiin  pienenpieninä kapseloituina partikkeleina. Tuotteen imeytyminen on siis paljon tehokkaampaa ja vaikutus kohdistuu juuri sinne, missä aktiiviaineita tarvitaan tehokkaan vaikutuksen aikaansaamiseksi. Näin päästään vaikuttamaan suoraan ongelman juuriin, eikä sen seurauksiin.

Sesderman Reti-Age tuotesarjassa on yhdistetty samaan tuotteeseen 3 erilaista retinoidia; retinoli propionaatti, retinoli ja retinaldehydi. Retinoidit on kapseloitu pieniin lipidikupliin, jotka pääsevät imeytymään ihon ja solukalvojen läpi suoraan sinne ihon alimpiin kerroksiin. Näin vältetään pinnallinen ihoärsytys ja punoitus, mutta samalla aikaansaadaan tehokkaita ja nopeita vaikutuksia. Tuotesarjasta löytyy tehokas seerumi, kosteuttava kasvovoide ja silmänympärysvoide. Tuotteisiin on lisätty myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ihoa hellävaraisesti ihoa kuivattavan retinolihoidon aikana.

Sesderman retinolituotteita voi siis käyttää huolettomammin kuin tavallisia retinolituotteita ilman pelkoa ihoärsytyksestä. Muistathan kuitenkin, että retinolivalmisteita ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Kasvojen aurinkosuojauksesta kannattaa huolehtia myös Sesderman retinolituotteita käytettäessä, sillä auringon ihoa vanhentava vaikutus on huomattava.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti