Taltuta kuiva talvi-iho - Parhaat hyaluronihapposeerumit esittelyssä

Pahimmilta pakkasilta on tänä talvena toistaiseksi ainakin etelässä vältytty, mutta senkin edestä pauhaavat kylmät tuulet ja sateiset viimat rasittavat ja kuivattavat ihoa. Yhtä kaikki, iho tarvitsee nyt rutkasti lisäkosteutusta ja suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Lue tarkemmin minkälainen hoito on talven kuivattamalle iholle tarpeen: Miksi iho kuivuu talvella? Vinkit kuivan talvi-ihon hoitoon! ja mitä yleisimpiä virheitä talvi-ihonhoidossa tulee helposti tehtyä.  

Erityisesti kasvojen iho joutuu koetukselle talvisilla säille. Iho alkaa helposti tuntua kiristävän kuivalta ja hilseilevältä. Lisäkosteutta kannattaa lähteä hakemaan tehokosteuttavien tuotteiden avulla; tehokkain apu kuivalle ja pintakuivalle iholle löytyy superkosteuttavista hyaluronihapposeerumeista. 

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on molekyyli, jota on luonnostaan paljon erityisesti ihossa ja nivelissä. Ihonhoitotuotteissa se on tunnettu erityisesti todella kosteuttavasta vaikutuksestaan, mikä perustuu sen kykyyn sitoa itseensä moninkertaisia määriä vettä. Samalla ihoa turpoaa ja muuttuu täyteläisemmäksi ja paksummaksi. Samalla ihon pintajuonteet silottuvat välittömästi ja inhottava kiristävä tunne häviää iholta. Hyaluronihappotuotteet saavatkin eniten kiitosta nopeasta, heti iholla näkyvästä ja tuntuvasta vaikutuksesta. 

"Hyaluronihappo vaikuttaa myös ihon kimmoisuuteen ja elastisuuteen. Iän myötä hyaluronihapon luontainen tuotanto hiipuu ja rypyt ja juonteet tulevat selvemmin näkyville." 


Seerumi avuksi kuivalle iholle

Tehohoidoissa ja seerumeissa ihoa hoitavien ja kosteuttavien tehoaineiden määrät ovat paljon tavallisia rasvoja suurempia. Näin saadaan aikaan paljon perusrasvoja tehokkaampia vaikutuksia iholle. Tämä toki tekee seerumeista perustuotteita arvokkaampia, mutta on hyvä muistaa, että seerumi on paljon tavallisia tuotteita riittoisampaa: muutama tippa kasvoille ja kaulalle riittää.

"Pelkällä seerumilla iho ei pärjää, levitä seerumin päälle aina kosteusvoide, joka auttaa sitomaan seerumin tehoaineet ja kosteuden kunnolla ihoon."

Testaa näitä! Valitsimme tehokkaimmat hyaluronihapposeerumit 


Edullinen vaihtoehto myös nuorelle iholle: Vichy Mineral 89 tehotiiviste 

Tämä superkosteuttava tehotiiviste on oikea talven ihmeaine! Runsaasti hyaluronihappoa sisältävän seerumin koostumuksesta peräti 89 % on ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa lähdevettä; tämän kosteuttavampaa tuotetta saa hakea! Rasvaton, geelimäinen koostumus vahvistaa ihoa ja iho jää samettisen pehmeäksi. Kokeile myös saman sarjan silmänympärysgeeliä. Tämä tuote sopii kaikenikäisille ja on ihanteellinen pintakuivalle iholle.

23,50 €

Kokeile jotain uutta: Eucerin Hyaluron Filler yökuorintaseerumi 59,85 €     Tässä tuotteessa hyaluronihappo on yhdistetty ihoa kirkastavaan kuorintaseerumiin. Uusi kaksivaikutteinen tuote saa kiitosta näppäryydestään: pumppupullon toisesta puolesta saadaan kuollutta ihosolukkoa yön aikana kevyesti kuoriva geeli ja toisesta pumpusta kosteuttava ja pehmentävä hyaluronihapposeerumi. Yhdessä sekoitettuna näistä saadaan lopputuloksena kaunis, kirkas ja yön aikana läpikotaisin kosteutettu pehmeä iho.


Helli herkkää ihoa: La Roche-Posay Hyalu B5 seerumi 43,00 €

Tämän seerumin avulla myös herkkäihoiset pääsevät nauttimaan anti-age tuotteiden hyödyistä. Herkälle ja allergiselle iholle kehitetty kosteuttava hyaluronihapposeerumi tekee ihmeitä kuivalle ja kosteusköyhälle talven kurittamalle iholle. Ihon pintajuonteita silottava vaikutus jättää ihon heti pehmeäksi ja kosteuteuksi. Hypoallergeeninen, herkällä iholla testattu tuote tarjoaa kosteutta myös herkkäihoisille. Hento tuoksu kruunaa tuotteen.

 

Panosta laatuun: Sesderma Hidraderm Hyal Seerumi 89,00 €

Tämä kolmen erikokoista hyaluronihapon seos takaa läpikotaisin kosteutetun ihon. Suuremmat  molekyylit jäävät ihon pinnalle kosteuttamaan ihon pintaa ja samalla silottavat kosteusköyhyydestä johtuvia ihon pintajuonteita. Pienemmät molekyylikoot taas imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin ja syväkosteutttavat ihoa pitkäkestoisesti. Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 
Iäkkään ihon ikisuosikki: Louis Widmer Extrait Liposomal tehotiiviste 47,50 €

Aina niin hyvä tehotiiviste on vuodesta toiseen suomalaisten suosikki, eikä syyttä. Hyaluronihappoa ja ihoa uudistavia ainesosia sisältävä Widmerin seerumi madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä pitää aikuisen ihon kosteana. Kokeile erityisesti iäkkäämmälle iholle, jolla ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä on jo selvästi näkyvissä! Valittavana joko hajustettu tai kokonaan hajusteeton koostumus. 

 Muistatko vielä missä järjestyksessä seerumit ja voiteet levitetään iholle? Tarkista ihonhoitotuotteiden oikea levitysjärjestys täältä: Kumpi ensin öljy vai kosteusvoide? Tässä järjestyksessä levität ihonhoitotuotteet!

 

52 kommenttia

ZGYjKWENSB

PnuZxqpyoGHAjE 28. toukokuuta 2020

ymnlIOYiTBXkPw

GDqRZiJhaAErtnby 28. toukokuuta 2020

LAfxjoTZgNS

vRQwXuxbFPgGHO 27. toukokuuta 2020

GkHyagoLNnxC

mrxTZAXJLyCodjlU 27. toukokuuta 2020

bNeIaoOVXwSl

IvHjeZySgrNVhiT 25. toukokuuta 2020

EsHgWATYpdwDnfo

HcLtqvdPYA 25. toukokuuta 2020

sZmkcwEJoU

wUVNRPsIiDhn 24. toukokuuta 2020

dEPnDOLtRKiNjGp

QazipnFGlRwu 24. toukokuuta 2020

eNIVTPvtZFzEi

EIcjTMeW 20. toukokuuta 2020

vQAquhZatFn

kDwLTFQx 20. toukokuuta 2020

FrLeNYGQgno

QbHFhPmptJskYL 17. toukokuuta 2020

dbLzJmZy

GAqdHPEgWojvVw 17. toukokuuta 2020

ngtvWNlxP

ajOWgJVIrSqk 14. toukokuuta 2020

LjEWGmFqesbf

IyUKidOoMcqpFfge 10. toukokuuta 2020

wxUyiYcur

jeZCpmsA 10. toukokuuta 2020

WIcylHMO

vrfKVXGetIzyad 4. toukokuuta 2020

CIqPgJvafmni

QtLckbpRXda 4. toukokuuta 2020

rnsoOdhZyQ

DYKcQXTe 30. huhtikuuta 2020

twbCMReVxD

lsHMkyUf 30. huhtikuuta 2020

NAUJMWrYwOTZdD

uQvVWrSXfEL 28. huhtikuuta 2020

bsMYtSxLBAfJrZ

vsdmAyYJheng 23. huhtikuuta 2020

qtywerPUJHSlQ

lqzJZLEuwN 23. huhtikuuta 2020

hlzecDtOwr

eShXRUGI 23. huhtikuuta 2020

dEkopUFRs

IGSJhPvnQrfDpdM 23. huhtikuuta 2020

jguTdMznfWvFH

aYjFEyhi 21. huhtikuuta 2020

Jätä kommentti

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti