Taltuta kuiva talvi-iho - Parhaat hyaluronihapposeerumit esittelyssä

Pahimmilta pakkasilta on tänä talvena toistaiseksi ainakin etelässä vältytty, mutta senkin edestä pauhaavat kylmät tuulet ja sateiset viimat rasittavat ja kuivattavat ihoa. Yhtä kaikki, iho tarvitsee nyt rutkasti lisäkosteutusta ja suojaa ulkoisia ärsykkeitä vastaan. 

Erityisesti kasvojen iho joutuu koetukselle talvisilla säille. Iho alkaa helposti tuntua kiristävän kuivalta ja hilseilevältä. Lisäkosteutta kannattaa lähteä hakemaan tehokosteuttavien tuotteiden avulla; tehokkain apu kuivalle ja pintakuivalle iholle löytyy superkosteuttavista hyaluronihapposeerumeista. 

Mitä on hyaluronihappo?

Hyaluronihappo on molekyyli, jota on luonnostaan paljon erityisesti ihossa ja nivelissä. Ihonhoitotuotteissa se on tunnettu erityisesti todella kosteuttavasta vaikutuksestaan, mikä perustuu sen kykyyn sitoa itseensä moninkertaisia määriä vettä. Samalla ihoa turpoaa ja muuttuu täyteläisemmäksi ja paksummaksi, ihon pintajuonteet silottuvat ja inhottava kiristävä tunne häviää iholta. Hyaluronihappotuotteet saavatkin eniten kiitosta nopeasta, heti iholla näkyvästä ja tuntuvasta vaikutuksesta. 

"Hyaluronihappo vaikuttaa myös ihon kimmoisuuteen ja elastisuuteen. Iän myötä hyaluronihapon luontainen tuotanto hiipuu ja rypyt ja juonteet tulevat selvemmin näkyville." 

Kliinisesti tutkittu teho: SkinCeuticalsin Hydrating B5 seerumi jättää ihon silkinpehmeäksi ja läpikotaisin kosteutetuksi, 86,40 €

Seerumi avuksi kuivalle iholle

Tehohoidoissa ja seerumeissa ihoa hoitavien ja kosteuttavien tehoaineiden määrät ovat paljon tavallisia rasvoja suurempia. Näin saadaan aikaan paljon perusrasvoja tehokkaampia vaikutuksia iholle. Tämä toki tekee seerumeista perustuotteita arvokkaampia, mutta on hyvä muistaa, että seerumi on paljon tavallisia rasvoja riittoisampaa: muutama tippa kasvoille ja kaulalle riittää.

"Pelkällä seerumilla iho ei pärjää, levitä seerumin päälle aina kosteusvoide, joka auttaa sitomaan seerumin tehoaineet ja kosteuden kunnolla ihoon."

Testaa näitä! Valitsimme tehokkaimmat hyaluronihapposeerumit 


Edullinen vaihtoehto nuorelle iholle: Vichy Mineral 89 tehotiiviste 23,50 € 

Tämä superkosteuttava tehotiiviste on oikea talven ihmeaine! Runsaasti hyaluronihappoa sisältävän seerumin koostumuksesta peräti 89 % on ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa lähdevettä; tämän kosteuttavampaa tuotetta saa hakea! Rasvaton, geelimäinen koostumus vahvistaa ihoa ja iho jää samettisen pehmeäksi. Kokeile myös saman sarjan silmänympärysgeeliä. Tämä tuote sopii kaikenikäisille ja on ihanteellinen pintakuivalle iholle.

 

 

                             

Helli herkkää ihoa: La Roche-Posay Hyalu B5 seerumi 43,00 €

Tämän seerumin avulla myös herkkäihoiset pääsevät nauttimaan anti-age tuotteiden hyödyistä. Herkälle ja allergiselle iholle kehitetty kosteuttava hyaluronihapposeerumi tekee ihmeitä kuivalle ja kosteusköyhälle talven kurittamalle iholle. Ihon pintajuonteita silottava vaikutus jättää ihon heti pehmeäksi ja kosteuteuksi. Hypoallergeeninen, herkällä iholla testattu tuote tarjoaa kosteutta myös herkkäihoisille. Hento tuoksu kruunaa tuotteen

                            Panosta laatuun: Sederma Hidraderm Hyal Seerumi 89,00 €

Tämä kolmen erikokoista hyaluronihapon seos takaa läpikotaisin kosteutetun ihon. Suuremmat  molekyylit jäävät ihon pinnalle kosteuttamaan ihon pintaa ja samalla silottavat kosteusköyhyydestä johtuvia ihon pintajuonteita. Pienemmät molekyylikoot taas imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin ja syväkosteutttavat ihoa pitkäkestoisesti. Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 

  

 

Varma valinta: Louis Widmer Extrait Liposomal tehotiiviste 47,50 €

Aina niin hyvä tehotiiviste on vuodesta toiseen suomalaisten suosikki, eikä syyttä. Hyaluronihappoa ja ihoa uudistavia ainesosia sisältävä Widmerin seerumi madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä pitää aikuisen ihon kosteana. Kokeile erityisesti iäkkäämmälle iholle, jolla ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä on jo selvästi näkyvissä! Valittavana joko hajustettu tai kokonaan hajusteeton koostumus. 

 

 

Muistatko vielä missä järjestyksessä seerumit ja voiteet levitetään iholle? Tarkista ihonhoitotuotteiden oikea levitysjärjestys täältä: Kumpi ensin öljy vai kosteusvoide? Tässä järjestyksessä levität ihonhoitotuotteet! 

Lue tarkemmin minkälainen hoito on talven kuivattamalle iholle tarpeen: Miksi iho kuivuu talvella? Vinkit kuivan talvi-ihon hoitoon! ja mitä yleisimpiä virheitä talvi-ihonhoidossa tulee helposti tehtyä

 

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit käydään läpi ennen julkaisua

Osta nyt

"Dermablend tuotteet peittävät erilaisia ihovirheitä tehokkaasti ja turvallisesti tukkimatta ihohuokosia. Nämä meikit sopivat myös akneiholle."

Nesin farmaseutti